Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

3 Iulie 2020
Vizualizari: 402
Comentează add

Un spital din municipiul Arad, dar și mai multe locuințe și străzi au fost inundate în urma unei ploi torențiale.

În Arad, un spital şi mai multe locuinţe au fost inundate aseară

ioan-suciu

FOTO: Arhivă/ ISU

Ploile au afectat aseară vestul țării. Un spital din municipiul Arad, dar și mai multe locuințe și străzi au fost inundate în urma unei ploi torențiale.

Efectele codului roșu de furtună, căderi de precipitații însemnate și vânt puternic au făcut ca Detașamentul de Pompieri din Arad să intervină în cursul serii în mai multe locuri din municipiul Arad pentru evacuarea apei și deblocarea căilor de comunicații de arbori.

Astfel, Garda de Intervenție Chișinău-Criș a intervenit pe drumuri de pe raza localității Iratoșu pentru eliberarea acestuia de arbori căzuți pe carosabil. În cursul serii s-a intervenit în municipiul Arad pentru îndepărtarea a trei arbori căzuți pe două autoturisme și pe o stradă. De asemenea, s-a trecut și la evacuarea apei din două gospodării.

Echipele de intervenție de la Apă-Canal au evacuat apa de pe strada Cocorilor din Arad, care a fost complet inundată, circulația autoturismelor și a tramvaielor fiind suspendată.

Detașamentul de Pompieri din Arad a intervenit cu mai multe autospeciale, precum și cu modulul de pompare de mare capacitate și motopompe transportabile. Nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale însemnate.


Etichete (ii)inundatiiaradspital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live