Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Septembrie 2017
Vizualizari: 783
Comentează add

La 42 de şcoli din vestul ţării au fost suspendate ieri orele, după furtuna de duminică. În multe dintre localităţile care au rămas fără electricitate situaţia nu a fost remediată.

În 23 de şcoli din judeţul Timiş nu se vor face ore nici astăzi

radiojurnal

 

În 42 de şcoli din vestul ţării, afectat de furtuna puternică de duminică, nu s-au ţinut cursuri ieri, iar în multe dintre localităţile care au rămas fără curent electric situaţia nu a fost încă remediată.

Pe fondul pagubelor importante, precum şi a lipsei energiei electrice şi a apei potabile, în 23 de unităţi de învăţământ din judeţul Timiş nu se vor face ore nici astăzi.

Corespondenta noastră, Alina Bujancă, ne-a informat că, la Timişoara, peste 20 de şcoli, grădiniţe şi spitale au suferit distrugeri la acoperişuri, fiind demarate reparaţii de urgenţă.

Amintim că furtuna de duminică a afectat 15 judeţe, provocând moartea a 8 persoane şi rănirea a peste 130, iar vântul puternic a avariat peste 100 de acoperişuri de case şi a doborât aproape 300 de copaci.

După şedinţa Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit ieri la Timişoara, premierul Mihai Tudose a spus că Guvernul va acorda despăgubiri de la bugetul de stat pentru daunele produse în vestul ţării.


Etichete 23 şcolijudeţul Timişnu se vor face orenici astăzifurtuna. timisoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live