Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2021
Vizualizari: 207
Comentează add

Plin de pacienți la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", principala unitate medicală din vestul ţării care tratează cazurile de COVID-19.

În Timişoara presiunea asupra spitalelor a revenit

radiojurnal

    Foto: Arhiva/ MApN

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, Cristian Oancea, a declarat ieri, că presiunea asupra spitalelor a revenit.


Cristian Oancea: Am înştiinţat din nou Centrul de comandă asupra presiunii pe sistemul sanitar şi perioade care urmează să vină. Într-adevăr, doar testând putem să identificăm şi trebuie să tratăm din fază incipientă, că dac ajungem într-o formă moderată sau severă este foarte dificil să te lupţi cu boala şi de foarte multe ori pierdem această luptă. Este o presiune non-stop pe sistemul de terapie intensivă, care se resimte după un an de zile. Aşteptăm, vedem încărcătura de la zi la zi, ca şi celelalte spitale să se reorganizeze în aşa fel încât să preia din pacienţii care urmează să vină.


În prezent, principala unitate medicală din vestul ţării care tratează cazurile de COVID-19 este plină de pacienţi, precizează corespondenta RRA, Alina Bujancă

Amintim că, Judeţul Timiş se menţine în zona roşie, cu 4,18 cazuri la 1.000 de locuitori, în ultimele 14 zile.


Etichete timișoaracovid-19zona roșie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live