Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Mai 2021
Vizualizari: 318
Comentează add

Autorităţile dau asigurări că în România vaccinul anti-COVID este și va rămâne gratuit.

În România, vaccinul anti-COVID „este și va rămâne gratuit”

radiojurnal

Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Autorităţile dau asigurări că în România vaccinul anti-COVID este și va rămâne gratuit. Premierul Florin Cîțu a declarat că nu există nicio intenție a guvernului de a schimba acest lucru.

El i-a răspuns astfel liderului PNL, Ludovic Orban, potrivit căruia în viitor vaccinarea anti-COVID pentru persoanele care nu sunt considerate vulnerabile ar putea fi făcută contra cost ca în cazul gripei.

Florin Cîţu: În România vaccinul este gratuit și rămâne gratuit. Nu există nicio discuție la acest moment în Guvernul României de a schimba lucrurile, din contra deja avem comenzi făcute pentru a continua campania de vaccinare și în toamnă, a continua campania de vaccinare și anul viitor, pentru că nu știm exact cum va evolua pandemia și rămâne gratuit în această perioadă. 

Premierul a avut o videoconferință cu prefecții la care au participat coordonatorul campaniei de vaccinare și ministrul de interne. Şeful executivului a declarat că autoritățile trebuie să își schimbă strategia pentru a aduce vaccinul și în mediul rural, acolo unde campania merge mai lent. Peste 57.000 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore.


Etichete (ii)vaccingratuit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live