Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2021
Vizualizari: 391
Comentează add

În municipiul Constanța vor fi două centre mari de vaccinare, iar municipiile Mangalia și Medgidia vor avea câte unul.

În municipiul Constanța vor fi două centre mari de vaccinare

radiojurnal

Foto: captură video (mapn.ro)

În țară sunt amenajate noile centre de vaccinare.

Cele 18 din județul Constanța, de exemplu, vor intra în circuit etapizat în funcție de stadiul pregătirilor, însă nu mai devreme de ziua de luni, 18 ianuarie.

În municipiul Constanța vor fi două centre mari, iar municipiile Mangalia și Medgidia, precum și toate celelalte orașe și comune importante vor avea câte unul, transmite corespondentul RRA Sorin Cealera: "Vineri, în prima zi de vaccinare anunțată la nivel național pentru faza a doua, echipele DSP Constanța se vor deplasa la centrele rezidențiale pentru vaccinarea bătrânilor și a personalului de îngrijire din aceste centre.

Cel mai mare centru de vaccinare din cele 18 din județ, care va avea 20 de spații, se va afla în municipiu, dar nu va deveni funcțional mai devreme de luni, spune prefectul Silviu Coșa.


Silviu Coşa: "La Constanţa, la pavilion, săptămâna aceasta nu, dar luni sperăm să fie gata amenajările la pavilionul expoziţional, iar la Spitalul militar modular spaţiul există, este folosit şi în momentul de faţă pentru vaccinarea personalului medical conform fazei întâi.

În general, lucrurile sunt pe direcţia care trebuie, astfel încât de la începutul săptămânii viitoare, luni cel târziu, etapizat, să demareze vaccinarea.

Iar pe paltformă, de asemenea, se va face putea face programarea etapizat, în funcţie de disponibilitatea fiecărui centru în parte."


Etichete vaccindoze(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live