Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

14 Ianuarie 2021
Vizualizari: 691
Comentează add

Împreună de Ziua Culturii Naționale, alături de Casa Radio

radio-romania

Pe 15 ianuarie,  Editura Casa Radio vă invită din nou la o audiţie specială în casele dumneavoastră, alături de audiobook-uri și CD-uri care celebrează cultura sub toate formele sale.

Luceafărul de Mihai Eminescu într-un album de benzi desenate conceput de Alexandru Ciubotariu şi un disc audio cu trei înregistrări din Fonoteca Radio în interpretarea strălucită a trei generaţii de actori: George Vraca, Ion Caramitru și Ada Condeescu.

Victor Rebengiuc, Moment poetic …de la Ronsard la Max Jacob, o celebrare a poeziei, printr-un glas prețios, ca o evadare din real, vocea lui Victor Rebengiuc de-a lungul anilor, între 1966 și 2006, recitând din Baudelaire, Rimbaud, Mallarmé, Verlaine.

Dinu Lipatti – Compozitor. Înregistrări din Arhiva Radio România. Albumul apărut în Colecția Maestro vă propune 76 de minute cu Dinu Lipatti compozitor (înregistrări din 1943 și 1997) și deopotrivă compozitor și interpret, alături de Orchestra de Cameră din Berlin (1943).

Ilinca Dumitrescu, Recital de pian. Strălucire și virtuozitate! Un mod perfect de a încheia seara cu o maestră, alături de Schumann (Kreisleriana op. 16), Liszt (Mefisto Vals, o piesă de încercare a repertoriului pianistic), Skriabin (Preludiul op. 11 nr. 9, Preludiul op. 11 nr. 10, Preludiul op. 16 nr. 3) și Rahmaninov (Studiu-tablou op. 39 nr. 9), în înregistrări Radio România din 1977 și 1979.

Fiți alături de noi și de data aceasta! Ascultați-ne pentru a vă simți mai bogați spiritual și pentru a trăi câteva ore de cultură pură.


Și participați la concursul nostru pe care îl organizăm cu ocazia Zilei Culturii Naționale pe pagina de Facebook Radio România.

(RS)

 


Etichete ziua culturii nationalecasa radio(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live