Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

12 Decembrie 2014
Vizualizari: 1506
Comentează add

Invitatul de vineri al Apelului matinal este lector universitar doctor Alina Ionescu Dumitrache de la Universitatea Danubius din Galați.

Implicațiile deciziei magistraților privind Facebook Implicațiile deciziei magistraților privind Facebook - Conține audio

simona-serbanescu

Foto: Arhivă.

O decizie a Curtii Supreme de justitie a stârnit controverse în mediul online şi este privită cu reticenţă de utilizatorii reţelei de socializare Facebook care numără, la ora actuală, nu mai puţin de şapte milioane de români-dupa cum arata datele facebrands.ro.

Potrivit deciziei magistraţilor, profilul personal de Facebook este considerat spaţiu public şi nu privat, şi de aceea o persoană poate fi trasă la răspundere, fie penală, fie civilă, pentru afirmaţiile publicate.

Despre implicatiile deciziei magistratilor vorbim acum, la Apel matinal, in interviul cu lector universitar doctor Alina Ionescu Dumitrache de la Universitatea Danubius din Galati.

Audio: Apel matinal.


Etichete exclusiv radioapel matinaldecizieCurtea SupremaJustitieFacebookAlina Ionescu DumitracheUniversitatea DanubiusGalati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live