Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri parlamentare 2020. Stiri electorale Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Iamandi

19 Aprilie 2016
Vizualizari: 1025
Comentează add

Metrorex nu mai cere bani și anunță că își va prelungi programul în seara meciului de fotbal Steaua-Dinamo programat pentru miercuri pe stadionul Arena Națională.

Împăcare cu microbiștii: Metrorex își prelungește orarul la Steaua-Dinamo

ionut-iamandi

Microbisti la metrou. Foto: Arhivă.

Metrorex anunță că își va prelungi programul în seara meciului de fotbal Steaua-Dinamo programat pentru miercuri pe stadionul Arena Națională.

Astfel, în loc să se încheie la ora 23.00, programul metrolui va fi suplimentat cu două ore. 

"Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4.

"Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute", se arată într-un comunicat Metrorex.

Nu este prima oară când Metrorex își prelungește programul. Așa a făcut și în noiembrie anul trecut, când în București erau manifestări ample până târziu în noapte împotriva autorităților locale și a guvernului Ponta, acuzate că au acționat dezastruos înaintea tragediei de la clubul Colectiv în care au murit zeci de oameni.

În septembrie 2015, Metrorex i-a cerut Federației Române de Fotbal 74.000 de euro ca să își prelungească programul de lucru la meciul România - Grecia, jucat tot pe Arena Națională. Federația a refuzat să dea suma solicitată, spunând că Metrorex ia oricum bani din bilete. Discuțiile s-au blocat, așa că metroul a circulat până la urmă după orarul normal.

Atunci, în septembrie anul trecut, Metrorex a susținut că nu își acoperă cheltuielile dacă prelungește programul. Însă în comunicatul de azi, compania de transport nu a precizat dacă pune bani de la ea sau a reușit să convingă federația de fotbal să o plătească pentru serviciul făcut "în sprijinul publicului participant la semifinala Cupei României".


Etichete metroufotbalmetrorexfederatia romana de fotbalsteauadinamo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live