Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

12 August 2016
Vizualizari: 4199
Comentează add

Comentatorul Ilie Dobre, de la RRA, a primit din partea World Record Academy, medalia „Most Successful Radio Sports Commentator” (Cel mai de succes comentator de Radio din lume).

Ilie Dobre - medalia "Cel mai de succes comentator de Radio din lume"

radio-romania-actualitati

Comentatorul sportiv Ilie Dobre a primit Medalia „Most Successful Radio Sports Commentator” (Cel mai de succes comentator de Radio din lume) . Foto: Radio România Actualități.

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio România Actualităţi a primit din partea World Record Academy, pe lângă Certificatul (Diploma) de atestare a celul de al şaptelea record mondial, Medalia „Most Successful Radio Sports Commentator” (Cel mai de succes comentator de Radio din lume).

Menţionăm că World Record Academy (Academia Mondială a Recordurilor) este cea mai prestigioasă organizaţie din lume care certifică recordurile mondiale. 

FOTO: Comentatorul sportiv Ilie Dobre a primit Medalia „Most Successful Radio Sports Commentator” (Cel mai de succes comentator de Radio din lume) . Foto: Radio România Actualități.


Etichete exclusiv radioilie dobrecomentator sportivrramedalieCel mai de succes comentator de Radio din lumeWorld Record Academyradio romania actualitati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live