Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

18 Noiembrie 2015
Vizualizari: 5235
Comentează add

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio Romania Actualitati, a realizat al 6-lea record mondial.

Ilie Dobre doboară record după record Ilie Dobre doboară record după record - Conține audio Ilie Dobre doboară record după record - Conține video

radio-romania-actualitati

Ilie Dobre. Foto: Arhivă.

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio Romania Actualitati, a realizat al 6-lea record mondial, cu o performanta senzationala, 35 secunde 6 zecimi, fara respiratie, in transmisiunea directa a unui gol in direct, mentioneaza World Record Academy (Academia Mondiala a Recordurilor), cea mai prestigioasa organizatie mondiala, care certifica recordurile mondiale.

Acest record mondial unic, incredibil, care depaseste, cu 10 -11 secunde, limita biologica umana, dupa cum a mentionat prof. univ. dr. General Ion Ţintoiu, reputat medic cardiolog, de la Spitalul Militar Central din Bucuresti, a fost stabilit in timpul meciului de fotbal dintre ASTRA Giurgiu si ASA Tg. Mures, din etapa a doua a Ligii I., din ziua de 19 iulie 2015, cand a marcat Filip Jazvic, de la ASA Tg. Mures.

Comentatorul Ilie Dobre detine alte cinci recorduri mondiale: 31 si 27 secunde in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie; 1 minut si 8 secunde si 42 secunde, cu o singura respiratie, fiind totodata comentatorul sportiv radio cu cele mai multe carti publicate (42), la ora actuala avand deja 43.

World Record Academy i-a acordat, de asemenea, premiul de mare prestigiu international "Omul Anului in Media" (2014), si a precizat ca Ilie Dobre a fost premiat, in 2008, cu "Ordinul National pentru Merit" in grad de Cavaler.

Audio: Comentatorul Ilie Dobre la al 6-lea record mondial.

 

Film britanic cu Ilie Dobre 

Anul acesta, o echipa de televiziune din Marea Britanie a venit special in Romania pentru a realiza o emisiune cu personalitati din tara noastra, alegand, printre alte subiecte de mare interes, performantele (recordurile) mondiale, consemnate in Cartea Recordurilor de World Record Academy.


Etichete exclusiv onlineilie dobrerecordcomentatorRRAsportincredibilWorld Record AcademyOmul Anului in Media

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live