Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

3 August 2017
Vizualizari: 950
Comentează add

Igor Dodon a spus că va discutata situaţia creată în relaţiile bilaterale ruso-moldoveneşti după ce Guvernul de la Chişinău l-a declarat pe Dmitri Rogozin persona non grata.

Igor Dodon a anunţat că se va întâlni cu Dmitri Rogozin la 5 august

sergiu-stet

     Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Foto: Arhivă

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunţat că întâlnirea sa cu vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, va avea loc la 5 august.

"Mă voi întâlni la Teheran cu Dmitri Rogozin. Întâlnirea va avea loc la 5 august, la Ambasada Rusiei" - a declarat Igor Dodon. El a subliniat că în timpul întrevederii va fi discutată situaţia creată în relaţiile bilaterale ruso-moldoveneşti după ce Guvernul moldovean l-a declarat pe Dmitri Rogozin persona non grata.

Agenţia TACC îl citează pe preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon spunând că "prin această decizie, Republica Moldova a fost atrasă într-un conflict diplomatic şi geopolitic, fără precedent în ultimul sfert de secol".

Igor Dodon consideră că în spatele conflictului se află Partidul Democrat, care controlează Parlamentul moldovean, şi "curatorii acestuia din Occident".


Etichete Igor DodonDmitri RogozinTeheranpersona non grataParlamentoccidentChişinău

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live