Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

24 Octombrie 2021
Vizualizari: 262
Comentează add

Președintele PNL, Florin Cîțu, apreciază drept un pas important ideea unui armistițiu pentru susținerea noului guvern RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (24 octombrie, ora 15:00) - Realiza

„Ideea unui armistițiu”, un pas important în susținerea noului guvern

alina-bordeiasu

 Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Realizator: Președintele PNL, Florin Cîțu, apreciază drept un pas important ideea unui armistițiu pentru susținerea noului guvern, lansată de PSD. El a făcut un apel la responsabilitate către toate forțele politice, pentru a putea depăși această situație de criză, într-un moment dificil pentru România, din punct de vedere sanitar și al creșterii prețurilor la energie.

Florin Cîţu: Dacă e vorba de armistițiu, acum nu ştiu dacă va fi până la 1 februarie sau până în martie, aprilie. Dar e nevoie de un moment în care toate partidele politice să spună: ok, patru luni de zile nu se întâmplă nimic... Pentru că uitați-vă, trebuie să trecem România prin această perioadă și e nevoie de un guvern cu puteri depline. Faptul că se vorbește de un armistiţiu este un pas înainte, important; vom vedea după aceea dacă și celălalt partid, USR, va fi de acord să trecem acest guvern cu majoritate largă. Haideţi să nu mai fie doar cuvinte, să fie și fapte.

Realizator: Florin Cîţu a mai spus că nu va face parte din noul executiv și a precizat că în aceste zile se definitivează programul de guvernare, lista de miniștri, iar premierul desemnat, Nicolae Ciucă, negociează susținerea în Parlament. Astăzi a avut loc în Capitală o întâlnire între reprezentanții PNL și PSD, ne-a informat reporterul Radio România Actualităţi, Alina Bordeiașu.


Etichete (ii)guvernpnlsustinerearmistitiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live