Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

8 Iunie 2018
Vizualizari: 732
Comentează add

Liderul PSD este judecat sub acuzaţiile de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

ÎCCJ a amânat pronunţarea într-un dosar care îl vizează pe Liviu Dragnea

diana-surdu

 Foto: Agerpres.

Completul de trei judecători de la Instanţa Supremă care a judecat dosarul numit de presă "Bombonica" în care este acuzat şi şeful PSD, Liviu Dragnea a amânat pronunţarea sentinţei pentru data de 21 iunie.

La ultimul termen al procesului, procurorul DNA a cerut pedeapsa de şapte ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi jumătate pentru instigare la fals intelectual. Liderul PSD a mai fost condamnat într-un alt dosar la doi ani de închisoare  cu suspendare, iar procurorul a considerat că se impune anularea suspendării şi transformarea într-o pedeapsă cu executare.

Liviu Dragnea este acuzat că în vremea în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman ar fi intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman. 


Etichete bombonicaLiviu DragneaTeleormanabuzinstigareDNAPSDDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live