Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

29 Iunie 2018
Vizualizari: 628
Comentează add

Magistraţii l-au condamnat pe omul de afaceri Dorin Cocoş la 3 ani, o lună şi 10 zile în urma contopirii a două pedepse, iar de la acesta vor fi confiscaţi 19 milioane de euro.

ÎCCJ a achitat-o pe Alina Bica într-un dosar de despăgubiri frauduloase

diana-surdu

 Alina Bica. Foto: Agerpres.

Instanţa supremă a achitat-o pe Alina Bica pentru abuz în serviciu şi primire de foloase necuvenite în dosarul despăgubirii frauduloase a omului de afaceri Gheorghe Stelian de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, în care prejudiciul depăşeşte 60 de milioane de euro.

Magistraţii l-au condamnat pe omul de afaceri Dorin Cocoş la 3 ani, o lună şi 10 zile în urma contopirii a două pedepse, iar de la acesta vor fi confiscaţi 19 milioane de euro. Decizia nu este definitivă.

Alina Bica se află în Costa Rica, unde a cerut azil, iar marţi a fost dată în urmărire generală, după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis condamnarea ei la patru ani de închisoare cu executare pentru favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

Tot marţi, Instanţa supremă a decis achitarea Alinei Bica în dosarul în care a fost judecată alături de omul de afaceri Horia Simu şi de fostul şef al ANAF, Şerban Pop.


Etichete Gheorghe StelianAlina BicaDorin CocoşretrocedăriHoria SimuŞerban Pop

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live