Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

8 Octombrie 2016
Vizualizari: 2253
Comentează add

Principalul suspect în acest caz este şeful de post din comuna Boşorod, participant şi el la aceeaşi acţiune.

Hunedoara: Un tânăr din Deva, împușcat mortal la o partidă de vânătoare

ilie-pintea

Foto: pixabay.com

Polițiștii din Hunedoara investighează împrejurările în care un tânăr de 26 de ani, din Deva, a fost împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare ce a avut loc în zona Alun-Boşorod, din Munţii Şureanu.

Principalul suspect în acest caz este şeful de post din comuna Boşorod, participant şi el la aceeaşi acţiune.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului  Hunedoara, partida de vânătoare a avut loc vineri după-amiază şi avea toate aprobările legale.

Cei cinci participanți plecaseră  la vânat de mistreţi, iar în urma unui accident de vânătoare, victima a fost împuşcată într-o zonă vitală a corpului.

Până la sosirea unei echipe medicale, bărbatul de 26 de ani a decedat.

Inițial, Poliţia oraşului Călan a fost sesizată de acest accident, iar polițiștii, însoţiți de procurorul criminalist, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice în astfel de situaţii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Persoana suspectă de comiterea faptei este şeful de post din comuna Boşorod, localitate pe raza căreia se află şi fondul de vânătoare unde a avut loc accidentul.

Având în vedere calitatea de poliţist a prezumtivului autor, IPJ Hunedoara a declanşat, la rândul său, o anchetă administrativă în acest caz.
 


Etichete impuscat la vanatoarehunedoarapolitiealun bosorodmuntii sureanusef de post bosorodvanat de mistretiipj hunedoaradevatanar impuscat vanatoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live