Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

19 Martie 2021
Vizualizari: 303
Comentează add

În data de 20 februarie 2021, Garda de Mediu Hunedoara a fost informată prin sistemul unic 112 privind potențiala poluare a pârâului Tâmpa.

Hunedoara: Amendă record pentru poluare

ilie-pintea

Garda de Mediu Hunedoara a aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 100.000 lei operatorului economic care deservește Deponeul Ecologic pentru nerespectarea condițiilor de funcționare menționate în Autorizația Integrată de Mediu.

De asemenea, a fost notificată Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara în vederea inițierii procedurii de suspendare a autorizației deținute în caz de neconformare. 

Sancțiunea a fost aplicată după după intrarea în posesie a rezultatelor analizelor efectuate de către Administrația Bazinală a Apelor Mureș în urma faptului că în data de 20 februarie 2021, Garda de Mediu Hunedoara a fost informată prin sistemul unic 112 privind potențiala poluare a pârâului Tâmpa.
 
Echipa de permanență s-a deplasat în cel mai scurt timp în zonă și s-a constatat faptul că în apele pârâului s-a scurs levigat provenit de la deponeul ecologic Bîrcea Mare.
 
Au fost impuse măsuri privind stoparea sursei de poluare și măsuri de curățare a zonei afectate, măsuri care au fost monitorizate în permanență și vor fi urmărite și în perioada următoare.

Etichete (ii)amendarecordpoluaremediu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live