Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

4 Decembrie 2015
Vizualizari: 2259
Comentează add

În studioul Radio România Actualități a fost prezent un proaspăt număr unu în elitista lume a tenisului: Horia Tecău.

Horia Tecău, invitat în studioul Contracronometru la RRA Horia Tecău, invitat în studioul Contracronometru la RRA - Conține audio

bogdan-predescu

Horia Tecău, în studioul Contracronometru. Foto: Bogdan Predescu.

În studioul Radio România Actualități a fost prezent un proaspăt număr unu în elitista lume a tenisului: Horia Tecău.

Horia Tecău prin performanțele pe care le-a realizat, a fost propulsat în fruntea ierarhiilor de dublu împreună cu partenerul său în toate aceste încercări sportive – Jean Julien Rojer.

Alături de Ștefan Alecsiu realizatorul emisiunii, Horia Tecău a discutat în emisiunea noastră despre cariera sa, despre ceea ce a realizat în turneele de dublu alături de partenerii cu care a jucat, dar și despre prietenia care îl leagă de Jean Julien Rojer.

Tecău a comentat și posibilitatea de a juca alături de Simona Halep la dublu mixt în turneul de la JO de la Rio, acolo unde sportivul nostru își propune să evolueză și în proba de dublu alături de Florin Mergea.

Audio: Emisiunea Contracronometru la RRA cu Horia Tecău

Tenismanul român Horia Tecău a câştigat Turneul Campionilor de la Londra, în proba de dublu, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, iar perechea lor se află pe primul loc în clasamentul ATP pe echipe în anul 2015.

Tecău şi Rojer s-au impus în finala de la Londra în faţa cuplului româno-indian Florin Mergea / Rohan Bopanna cu scorul de 6-4, 6-3.

Tecău şi Rojer încheie anul 2015 cu un bilanţ de 48 de succese şi 21 de înfrângeri.

Cei doi au ajuns la 11 titluri împreună, dintre care trei anul acesta, inclusiv primul lor titlu de Mare Şlem, la Wimbledon (după ce au trecut în finală de cuplul Jamie Murray / John Peers). 

Horia Tecău, în studioul Contracronometru. Foto: Bogdan Predescu.


Etichete ContracronometruRRAHoria Tecăunumărul 1 ATP la dubluJean Julien RojertenisFlorin Mergea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live