Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europei, Grupa E: CFR Cluj – Celtic Glasgow Joi, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Aprilie 2019
Vizualizari: 3165
Comentează add

Hong Kong a rămas cea mai scumpă piaţă imobiliară din lume, în condiţiile în care preţul unei case obişnuite este de 1,2 milioane de dolari .

Hong Kong, cea mai scumpă piaţă imobiliară din lume

florin-lepadatu

 

Hong Kong  a rămas cea mai scumpă piaţă imobiliară din lume, în condiţiile în care preţul unei case obişnuite este de 1,2 milioane de dolari iar preţul mediu al unei proprietăţi din segmentul de vârf este de 6,9 milioane de dolari, potrivit unui raport realizat de o firmă de consultanţă imobiliară care a analizat 35 de oraşe de pe glob, potrivit Bloomberg.

Conform raportului Global Living, Hong Kong şi-a păstrat titlul de lider mondial în condiţiile în care preţul o proprietate rezidenţială obişnuită costă 1,235 milioane de dolari, urmat de Singapore cu 874.372 dolari şi Shanghai cu 872.555 dolari.

În privinţa proprietăţilor imobiliare din segmentul de vârf, alături de Hong Kong se regăsesc oraşe precum Shanghai şi Moscova, unde preţul mediu este de 2,4 milioane de dolari, Beijing cu 2,2 milioane de dolari, Shenzhen cu 2 milioane de dolari şi Londra cu 1,8 milioane de dolari.


Etichete Exclusiv onlineimobiliareblocurilocuinţe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live