Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Decembrie 2017
Vizualizari: 1627
Comentează add

Peste 100 de hituri, şase ore de muzică live şi zeci de artişti de top vor participa la Hit Revelion 2018, eveniment organizat în Piaţa George Enescu din Bucureşti de Primărie.

Hit Revelion 2018, în Piața George Enescu din Capitală

radiojurnal

Foto: Arhivă Agerpres.

Peste 100 de hituri, şase ore de muzică live şi zeci de artişti de top vor participa la Hit Revelion 2018, eveniment organizat în Piaţa George Enescu din Bucureşti de Primăria Capitalei, prin ARCUB.

Cei mai fredonaţi artişti şi cele mai ascultate formaţii româneşti de pop, dance, rock şi R&B vor urca pe 31 decembrie pe scenă la Hit Revelion 2018, cea mai mare petrecere de revelion din capitală, a informat Primăria Municipiului Bucureşti.

În ultima zi din an, începând cu ora 19:00, pe scena din Piaţa George Enescu, vor urca zeci de trupe, printre care Carla's Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Delia, Voltaj, Andra şi Direcţia 5, care vor cânta peste 100 de hituri româneşti pentru a sărbători trecerea dintre ani. Intrarea la spectacol este liberă.


Etichete revelionbucurestiprimariepiata george enescu din capitalaarcubartisticarla s dreamholografloredanadeliavoltajdirectia 5andra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live