Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MULTI-KULTI Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Martie 2018
Vizualizari: 794
Comentează add

Până la ora 20 se menţine avertizarea cod portocaliu de inundaţii pe râurile Crasna, bazin mijlociu şi inferior în judeţul Satu Mare, şi pe Olt în judeţele Braşov şi Sibiu.

Hidrologii menţin codul portocaliu de inundaţii pe unele râuri

radiojurnal

        Inundatii. Foto: pixabay.com.

Hidrologii menţin până luni, 19 martie, la ora 20 codul portocaliu de inundaţii pe râurile din bazinele hidrografice Crasna, bazin mijlociu şi inferior în judeţul Satu Mare, şi pe Olt în judeţele Braşov şi Sibiu.

La ora 10 va expira codul portocaliu pe râurile din bazinele hidrografice Chechet în judeţul Satu Mare, şi Barcău în judeţele Sălaj şi Bihor.

Totodată, până la ora 20 este în vigoare un cod galben de inundaţii pe unele sectoare ale râurilor din bazinele hidrografice Tur, Ier, Barcău. Mureş, Timiş, Caraş, Nera, Olt, Călmăţui, Vedea şi Argeş, precum şi pe râurile mici din judeţul Constanţa.

Menţionăm că până la 31 martie este cod galben pe Dunăre sector aval Turnu Măgurele-Călăraşi, sector aval Galaţi şi în Delta Dunării. 


Etichete ploirâuriinundaţiibazinhidroavertizarecod portocaliuChechetCrasnaurIerBarcău. MureşTimişCaraşNeraOltCălmăţuiVedeaArgeş

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live