Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Octombrie 2019
Vizualizari: 600
Comentează add

România are, începând de marţi, un instrument unic la nivel mondial prin care toţi românii pot verifica zonele în care au semnal mobil şi operatorii cu cel mai bun semnal.

Hartă interactivă pentru zonele în care există semnal la telefoane mobile

florin-lepadatu

 Foto: arhivă Reuters

România are, începând de marţi, un instrument unic la nivel mondial prin care toţi românii pot verifica zonele în care au semnal mobil şi operatorii cu cel mai bun semnal, a anunţat, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Sorin Grindeanu.

"Începând de azi, ANCOM pune la dispoziţia celor interesaţi o hartă interactivă pe care toţi românii pot verifica zonele în care au semnal mobil şi operatorii cu cel mai bun semnal.

Vă prezint aisemnal.ro, un instrument unic la nivel mondial, realizat integral fără niciun fel de inputuri, de către echipa ANCOM.

Spre deosebire de aplicaţiile existente, aisemnal.ro nu se bazează pe simulări, nu conţine informaţii transmise de către terţi, iar valorile reflectate nu sunt obţinute în condiţii de laborator.

România are o hartă obţinută pe baza informaţiilor din teren obţinute de către echipele ANCOM, care au mers în localităţi cu mai mult de 10 locuitori", a precizat Sorin Grindeanu.

Evenimentul marchează lansarea hărţii naţionale de acoperire cu reţele mobile, un instrument pe care Autoritatea l-a creat pentru a veni în sprijinul utilizatorilor români care consumă din ce în ce în ce mai multe servicii de comunicaţii mobile şi au nevoie astfel de informaţii uşor accesibile, sigure şi nepărtinitoare cu privire la calitatea şi extinderea acoperirii cu reţele mobile, relatează Agerpres.    

 

Etichete Mobiltelefoncelular

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live