Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Victor Spirache

10 Iunie 2010
Vizualizari: 5504
Comentează add

100% Country din 9 iunie 2010

Hank III - Rebel Within Hank III - Rebel Within - Conține audio

victor-spirache

 

Cu nedisimulată bucurie vă anunț că pentru următoarele câteva săptămâni, ce-i drept, nu știu exact pentru câte, emisiunea noastră nu va mai suferi întreruperi, pentru simplul motiv că fotbalul de pe la noi a intrat în vacanță. Ca atare, gata cu meciurile, să-nceapă muzica!

 

Albumul acestei săptămâni se numește „Rebel Within”, rebel în interior, rebel în sufletul meu, în sinea mea. Este al cincilea album de studio al lui Hank III, adică Shelton Hank Williams al 3-lea. Fiul lui Hank Williams Jr., deci nepotul celebrului Hank Williams. Este din Nashville, are 38 de ani și este considerat unul dintre cei mai proeminenți adepți ai muzicii country neotradiționale de pe piața nord-americană, dominată astăzi de popcountry. Mai trebuie spus însă că același Hank III este si cântăreț înfocat de punk–metal, fiind principalul membru al trupei Assjack și, în același timp, baterist la Arson Anthem, o trupă de hardcore-punk. Asta după ce a fost basist la Pantera.

 

Albumul Rebel Within, album intrat săptămâna aceasta în top-ul Billboard, pe locul 4, a fost lansat pe 25 mai la casa de discuri Curb Rec și cuprinde 11 piese.


Etichete Hank IIIHank WilliamsRebel Within,

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live