Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

18 Martie 2021
Vizualizari: 517
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României a ajuns la Podgorica pentru meciurile din turneul preolimpic pentru JO de la Tokyo.

Handbalul pregătit pentru biletele la Tokyo

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

 10 echipe feminine de handbal luptă pentru 6 locuri la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în turneele preolimpice de la acest sfârșit de săptămână. Se joacă în Spania cu echipa țării gazdă, Suedia și Argentina, în Ungaria, unde mai sunt prezente și naționalele Rusiei, Serbiei și Kazahstanului, dar și la Podgorica în Muntenegru, unde mai este naționala Norvegiei și România.

 

 

Fetele noastre au ajuns joi cu o cursa charter la Podgorica și au efectuat un test Covid la prânz, în urma căruia Denisa Dedu a ieșit cu un rezultat neconcludent, lipsid de la antrenamentul se seara, înpreună cu Cristina Laslo, colega de cameră. Sportivele pregătite de Adi Vasile au avut o sesiune bună de antrenament și intră ușor în miza tuneului.

 

 

Totul începe vineri de la ora 20.30 cu meciul dintre Muntenegru și Norvegia. Sâmbătă se joacă partida Norvegia – România, tot de la ora 20.30, urmând ca totul să se decidă după meciul de duminică, Muntenegru – România, de la ora 17.00.


Etichete handbalturneu preolimpicTokyo 2021calificareMuntenegruRomania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live