Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

18 Martie 2018
Vizualizari: 895
Comentează add

Echipa AHC Dobrogea Sud Constanța a câștigat, duminică, pentru prima dată în istoria clubului, Cupa României la handbal masculin.

Handbal masculin: AHC Dobrogea Sud a câștigat prima sa Cupă a României

gabriel-bucur

  Sursa foto: AHC Dobrogea Sud Constanța

Echipa AHC Dobrogea Sud Constanța a câștigat, duminică, pentru prima dată în istoria clubului, Cupa României la handbal masculin, după un Final Four organizat la malul mării la care au mai participat SCM Politehnica Timișoara, CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București.

În Sala Sporturilor din Constanța, AHC Dobrogea Sud - continuatoarea multiplei campioane a României HCM Constanța - a învins-o în finala competiției pe SCM Politehnica Timișoara, cu scorul de 23 la 21, după ce pauza a oprit tabela la scorul de 11 la 12. În plus, Poli a dominat cea mai mare parte a întâlnirii și chiar a condus, la un moment dat, echipa dobrogeană la o diferență de patru goluri.

Finala mică a turneului a fost decisă tot la o diferență de două goluri. Handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare i-au învins pe cei de la CSA Steaua București, cu scorul de 26 la 24 (la pauză: 15 la 11).

În primele meciuri ale turneului organizat la Constanța, SCM Politehnica Timișoara a câștigat în fața lui CS Minaur Baia Mare, cu scorul de 30 la 28, în timp ce AHC Dobrogea Sud a învins-o pe CSA Steaua București, cu scorul de 30 la 26.

La eveniment a fost prezent și președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, reales pentru a ocupa această funcție în luna februarie. Cel mai bun jucător din Final Four și, implicit, al finalei, a fost desemnat Cristian Fenici de la Poli Timișoara. Totodată, înaintea meciului final, s-a ținut un moment de reculegere în memoria Alexandrei Rouă, fosta handbalistă care a murit la doar 32 de ani, la începutul acestei săptămâni.

Anul trecut, cei de la AHC Dobrogea Sud au câștigat un alt trofeu, respectiv Supercupa României, după ce au jucat finala ediției trecute a Cupei României. 


Etichete handbalahc dobrogea sud constantacupa romanieifinal four

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live