Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Bucur

29 Martie 2018
Vizualizari: 952
Comentează add

Zi formidabilă pentru sportivii români prezenți la Campionatele Europene de haltere organizate la Izvorani.

Haltere: 9 medalii pentru români în a patra zi a Europenelor de la Izvorani

gabriel-bucur

  Sursa foto: Agerpres

Zi formidabilă pentru sportivii români prezenți la Campionatele Europene de haltere pentru seniori organizate la Izvorani. Nu mai puțin de nouă medalii, la diferite categorii și stiluri, printre care patru de aur, au fost obținute, joi, de către „tricolori”.

Campioana mondială en titre Loredana Toma (22 de ani) a luat aur pe linie, la categoria de greutate 63 de kilograme, la stilul smuls, unde a ridicat 105 kilograme, la aruncat, cu 131 de kilograme, și la total, cu 236 de kilograme.

Răzvan Martin (26 de ani) a câștigat medalia de aur la smuls, cu 158 de kilograme ridicate, argint la aruncat, cu 185 de kilograme, și tot argint la total, cu 343 de kilograme, la categoria de greutate 77 de kilograme.

Tot joi, Irina Lepșa (25 de ani), la categoria de greutate 63 de kilograme, a obținut argintul atât la smuls, cu 97 de kilograme ridicate, cât și la aruncat, cu 122 de kilograme, și la total, cu 219 kilograme.

Halterofilii români au câștigat, până acum, 20 de medalii la competiția de la Izvorani. Pe lângă performanțele de joi, au mai câștigat medalii Elena Andrieş (aur la smuls, aur la aruncat şi aur la total) la categoria 48 de kilograme, Ilie Ciotoiu (bronz la aruncat, bronz la total) la categoria 56 de kilograme, Ionuţ Ilie (bronz aruncat, bronz la total) la 62 de kilograme, Andreea Penciu (argint la smuls, bronz la total) la 58 de kilograme, Maria Grigoriu (bronz la aruncat) la 58 de kilograme, Paul Dumitraşcu (argint la aruncat) la 69 de kilograme.

Campionatele Europene de haltere pentru seniori se desfăşoară, în perioada 26 martie - 1 aprilie, în Sala Polivalentă din Complexul Olimpic de la Izvorani.


Etichete halterecampionatele europeneizvoranimedalii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live