Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

9 August 2017
Vizualizari: 388
Comentează add

Guvernul va solicita Parlamentului să înceapă o anchetă la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energie, pe fondul creşterii preţurilor la curentul electric pe bursa de energie

Guvernul va solicita Parlamentului să înceapă o anchetă la ANRE

andrei-serban

 

Guvernul va solicita Parlamentului să înceapă o anchetă la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energie, pe fondul creşterii preţurilor la curentul electric pe bursa de energie.

În debutul şedinţei de Guvern, ministrul energiei Toma Petcu a spus că ANRE nu a făcut până acum o analiză riguroasă şi transparentă a comportamentului pe piaţa energiei, fără a prezenta clar motivele. În acest context, premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului să ceară Parlamentului o anchetă la Agenţie.

Mihai Tudose: "Eu cred că e un moment în care să putem cere în numele Guvernului, public, Parlamentului o anchetă la ANRE, că nu ne sunt subordonaţi nouă, dar Parlamentul cred că poate să îl întrebe pe domnul Havrileţ de ce îi e lui cald, aşa, de vreo trei luni, două luni, şi n-a făcut ce trebuie".

Ministrul energiei a mai spus că, faţă de săptămâna trecută, preţurile la energia electrică au scăzut uşor pe bursa secundară.


Etichete ANREanchetaguvernparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live