Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2016
Vizualizari: 386
Comentează add

Premierul a anunțat că după discuţii cu toate părţile implicate s-a ajuns la concluzia că modificările legale necesare trebuie stabilite prin ordonanţă de guvern.

Guvernul va decide îngheţarea tarifelor RCA

radiojurnal

Foto: gov.ro.

Guvernul va decide, astăzi, îngheţarea preţurilor la asigurările auto obligatorii.

Premierul Dacian Cioloş a precizat, cu puţin timp în urmă, în deschiderea şedinţei executivului, că după discuţii cu toate părţile implicate s-a ajuns la concluzia că modificările legale necesare trebuie stabilite prin ordonanţă de guvern.

"Soluţia cea mai bună şi cea mai rapida pentru a rezolva această problemă care, încă o dată, trenează şi care riscă să pună în dificultate sectorul transportatorilor din România, am decis să venim cu o propunere de ordonanţă de urgenţă care include foarte multe din propunerile făcute de transportatori şi care au fost discutate cu ele - cred că din cca 14 propuneri, 12 se regăsesc în acest proiect de ordonanţă", a spus Dacian Cioloș.

Transportatorii rutieri au anunţat, dimineaţă, după discuţiile cu reprezentanţii guvernului, că vor renunţa la proteste dacă guvernul le acceptă revendicările şi le transpun în ordonanţa de urgenţă care se discută, la această oră, în şedinţa executivului.

Principala doleanţă se referă la îngheţarea tarifelor RCA la valorile medii stabilite de Autoritatea de Supraveghere Fiscală pentru anul 2015, a precizat preşedintele Confederaţiei Transportatorilor Autorizaţi, Vasile Ştefănescu.


Etichete guvern tarif rcainghetare tarif rcaasigurari autodacian ciolosougtransportatoriproteste

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live