Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

22 Octombrie 2015
Vizualizari: 766
Comentează add

Cei mai mulţi bani vor merge la Agricultură, în special pentru subvenţia la motorină - aproape 770 de miliarde de lei, în timp ce Transporturile pierd 1,61 miliarde de lei.

Guvernul va adopta mâine cea de-a doua rectificare bugetară din acest an

-

Foto: gov.ro.

 Guvernul va adopta, mâine, cea de-a doua rectificare bugetară din acest an.

Potrivit proiectului de ordonanţă, întocmit de Ministerul Finanţelor, veniturile şi cheltuielile bugetare vor creşte fiecare cu câte aproximativ 2,6 miliarde de lei, în timp ce deficitul va rămâne la 1,85% din Produsul Intern Brut.

Cei mai mulţi bani vor merge la Ministerul Agriculturii, în special pentru subvenţia la motorină - aproape 770 de miliarde de lei, în timp ce Ministerul Transporturilor pierde 1,61 miliarde de lei, iar cel al energiei aproximativ 100 de milioane de lei.

Autorităţile locale vor primi aproximativ 2 miliarde şi jumătate de lei.

Va fi majorat şi bugetul Fondului unic de asigurări sociale de sănătate pentru susţinerea majorărilor salariale aprobate de la 1 octombrie, fiind reduse, în schimb, fondurile de la proiectele cu finanţare externă întârziate.


Etichete rectificare bugetarăguvernministerul finanțelordeficitsubvenţia la motorinăFondul unic de asigurări sociale de sănătate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live