Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Ianuarie 2022
Vizualizari: 389
Comentează add

Hotărârea CNSU nr. 1 din 5 ianuarie 2022 (document). Guvernul ar putea aproba noua hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, publicată în urmă cu puțin timp.

Guvernul se reunește în ședință

radiojurnal

 Ședință de guvern a Cabinetului Ciucă. FOTO: gov.ro

Guvernul se reunește în ședință, la această oră, și ar putea aproba noua hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, publicată în urmă cu puțin timp.

Aceasta prevede, printre altele, obligativitatea purtării măștii de protecție de tip medical sau FFP2 în toate spațiile publice închise și deschise, introducerea telemuncii sau a lucrului la domiciliu pentru cel puțin jumătate din personal, iar acolo unde acest lucru nu este posibil să fie introdus programul decalat sau în ture.

CNSU propune mai multe restricții legate de numărul de participanți la competiții sportive sau la evenimente culturale, care se aplică diferențiat pentru rata de infectare sub unu la mie sau mai mare de acest prag.

Hotărârea CNSU nr. 1 din 5 ianuarie 2022. Sursa: www.mai.gov.ro

(RS)


Etichete guverncnsuffp2mascacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live