Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

6 Decembrie 2019
Vizualizari: 555
Comentează add

Guvernul vrea să adopte astăzi proiectul care va permite să-şi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului pentru modificarea unor legi din justiţie.

Guvernul se reunește în ședință

andrei-serban

Foto arhivă

Guvernul se reuneşte în şedinţă, de la ora 17:00, având pe ordinea de zi, între altele, proiectul de lege privind abilitarea executivului de a emite ordonanţe, dar şi asumarea răspunderii pentru deblocarea transportului şcolar gratuit al copiilor în judeţe.

Guvernul vrea să adopte astăzi proiectul care va permite să-şi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului pentru modificarea unor legi din justiţie.

Premierul Ludovic Orban preciza ieri că asumare răspunderii va avea loc săptămâna viitoare.

Miniştrii vor mai discuta astăzi şi proiectul de lege privind abilitarea executivului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare şi un proiect de ordonanţă de urgenţă legată de siguranţă feroviară.

Prin acest document se urmăreşte armonizarea legislaţiei interne cu cea europeană şi transformarea transportului feroviar într-unul eficient energetic şi care să protejeze mediul înconjurător.

Executivul va mai analiza şi un memorandum privind acordarea de asistenţă Albaniei pentru verificarea tehnică a clădirilor afectate de recentul cutremur.

Editor web: R.S.


Etichete guvernangajarea raspunderiitransportul scolar gratuit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live