Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ROMANILOR - continuare Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Iulie 2018
Vizualizari: 760
Comentează add

Anunţul a fost făcut de ministrul Eugen Todorovici. El a mai spus că Ministerul Finanţelor a reactivat o schemă de ajutor de stat pentru finanţarea investiţiilor de mare anvergură

Guvernul lucrează la un mecanism pentru o amnistie fiscală

radiojurnal

 

Ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, la Bistriţa, că guvernul lucrează la un mecanism prin care să fie aplicată o amnistie fiscală. Decizia politică va fi luată în coaliţie - a subliniat el. Oficialul guvernamental a precizat că o astfel de măsură este văzută ca o posibilitate de a creşte veniturile bugetare, dar şi de a stimula economia.

Ministerul Finanţelor a reactivat o schemă de ajutor de stat aprobată în 2014 pentru finanţarea investiţiilor de mare anvergură, în special pentru regiunile mai puţin dezvoltate. Valoarea minimă a investiţiei a fost redusă de la 10 la 3 milioane de euro, potrivit documentului apărut ieri, în "Monitorul Oficial".   

Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor: "Această schemă de ajutor de stat este astăzi într-un mod mult mai simplificat. Vom pune pe site-ul Ministerului de Finanţe ghidurile de plată şi ghidul beneficiarului, iar de astăzi în maximum 15 zile se vor adopta ambele ghiduri, prin ordinele ministrului finanţelor publice. Practic, în a 16-a zi se pot depune proiecte de către toţi cei interesaţi, printr-un sistem mai simplu".


Etichete Eugen TeodoroviciFinanteajutor de statamnistieMonitorul Oficial

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live