Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

2 Martie 2021
Vizualizari: 115
Comentează add

Guvernul israelian urmează să decidă redeschiderea aeroportului Ben Gurion, în vederea alegerilor din 23 martie.

Guvernul israelian urmează să decidă redeschiderea aeroportului Ben Gurion

razvan-stancu

Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Foto: Wikipedia Commons.

În Israel, începând de duminica viitoare, ar urma să fie redeschise cafenelele și restaurantele, într-o formulă limitată.

Guvernul urmează să decidă redeschiderea aeroportului Ben Gurion pentru cetățenii israelieni care doresc să voteze la alegerile din 23 martie.


Reporter: Dragoş Ciocîrlan, Israel: "Miniștrii discută despre deschiderea treptată a Aeroportului Internațional Ben Gurion, pentru a da posibilitatea israelienilor să voteze la alegerile legislative din 23 martie. Israelienii aflați în străinătate pot vota doar dacă vin în țară, legea nu permite organizarea de secții de vot în străinătate, unde pot vota doar oficialii trimiși, precum personalul diplomatic. În Israel, potrivit legii electorale, se votează la circumscripția unde e înregistrat alegătorul. Intrarea în țară se face în conformitate cu reglementările Ministerului Sănătății în condițiile pandemiei. Guvernul israelian a aprobat deja următoarea etapă de relaxare a restricțiilor. Cafenelele mici vor fi accesibile tuturor, pentru restaurante e nevoie de rezervare și certificatul verde.", potrivit Rador.


Etichete ben gurionisrael(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live