Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Octombrie 2015
Vizualizari: 855
Comentează add

Premierul Victor Ponta a solicitat companiei de energie EON să rezolve cât mai rapid avariile de la reţele de electricitate.

Guvernul ia măsuri pentru remedierea situaţiei din judeţul Suceava

radiojurnal

Premierul Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Guvernul va lua toate măsurile pentru remedierea situaţiei din judeţul Suceava unde ninsorile şi viscolul au lăsat fără curent electric zeci de localităţi.

Premierul Victor Ponta a solicitat însă o mai mare implicare din partea companiei de energie EON la rezolvarea avariilor de la reţele.

"Am discutat şi cu dl viceprim ministru Oprea şi vom încerca să luăm toate măsurile pentru a sprijini localităţile care au probleme în urma intemperiilor. În rest, după cum ştiţi foarte bine, pentru reţelele de electricitate lucrează o firmă privată, EON-ul, dar prin toate autorităţile pe care le avem şi prin pârghiile legale vom solicita celor de la EON să suplimenteze numărul de persoane şi forţele alocate pentru că înţelegem şi din informaţiile pe care le avem, situaţia este destul de gravă, iar noi, din partea Guvernului, vom lua toate măsurile prevăzute în asemenea situaţii de urgenţă", a declarat prim-ministrul.

Între timp În nordul judeţului Harghita ninge abundent şi se circulă în condiţii de iarnă.

În zona Borsec, stratul de zăpadă depăşeşte zece centimetri, iar este 100 de localităţi sunt lipsite de curent electric. 


Etichete Suceavacondiţii de iarnăpremierul Victor PontaEONreţelele de distribuţie a energiei electricedeficienţeHarghita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live