Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Noiembrie 2019
Vizualizari: 485
Comentează add

Guvernul va finaliza scenariile şi formulele care stau la baza propunerilor privind creşterea salariului minim, după care vor fi declanşate negocierile cu partenerii sociali.

Guvernul finalizează până luni formula de creștere a salariului minim

radiojurnal

 Premierul Ludovic Orban.          Foto Agerpres.

Până luni, 25 noiembrie, guvernul va finaliza scenariile şi formulele care stau la baza propunerilor privind creşterea salariului minim, după care vor fi declanşate negocierile cu partenerii sociali - este declaraţia de astăzi a premierului Ludovic Orban. 
 
"Vom avea formulele care se bazează pe realităţi economice, pe indicatori economici obiectivi. Evident, vom vedea în dezbaterile pe care le avem cu societatea civilă, cu patronatele, cu sindicatele care va fi rezultatul, ce argumente au şi ei privitor la salariul minim pe economie şi vom ajunge la un rezultat", a declarat premierul Ludovic Orban.
 
Premierul Orban a precizat, de asemenea, că speră ca până la sfârşitul lunii noiembrie să aibă un rezultat al negocierilor cu patronatele şi sindicatele, astfel încât şi oamenii de afaceri şi angajaţii să ştie foarte clar care va fi salariul minim brut în 2020.

Etichete Ludovic Orbansalariu minim

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live