Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Februarie 2018
Vizualizari: 944
Comentează add

Guvernul va aproba în scurt timp bugetul fondului de mediu, ceea ce va duce la dezvoltarea programelor de alimentare cu apă curentă şi canalizare.

Guvernul doreşte dezvoltarea programelor de alimentare cu apă curentă

florin-lepadatu

 

Guvernul va aproba în scurt timp bugetul fondului de mediu, ceea ce va duce la dezvoltarea programelor de alimentare cu apă curentă şi canalizare, în zonele în care acestea nu există, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, la Adunarea generală a Asociaţiei Comunelor din România.

Graţiela Gavrilescu: "Avem capitolul de a continua dezvoltarea programelor de apă- canal astfel încât în fiecare cătun din această ţară să existe apă, să avem curent electric şi să ne gândim cum generaţiile viitoare vor fi şi ele la fel de mulţumite cum sunt şi celelalte generaţii ale statelor UE." 

Graţiela Gavrilescu a mai anunţat că, în perioada următoare, vor avea loc dezbateri regionale, dedicate colectării selective a deşeurilor, cu participarea reprezentanţilor Ministerelor Mediului, Dezvoltării şi Educaţiei.

Ea a mai spus că în termen de două- trei săptămâni guvernul ar urma să adopte şi măsurile concrete care să ducă la încurajarea colectării selective, potrivit Rador.


Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live