Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2022
Vizualizari: 448
Comentează add

Guvernul are în vedere lansarea unei scheme de ajutor de stat HORECA 2 în care ar putea fi incluse şi firme din domeniul serviciilor conexe, precum cele de agrement .

Guvernul are în vedere lansarea unei scheme de ajutor de stat HORECA 2

radiojurnal

   Foto arhivă

Guvernul are în vedere lansarea unei scheme de ajutor de stat HORECA 2 în care ar putea fi incluse şi firme din domeniul serviciilor conexe, precum cele de agrement - anunţă ministrul turismului, Constantin Cadariu. În opinia sa, aceasta ar putea fi luată în calcul numai în a doua jumătate a anului, după rectificarea bugetară:

Constantin Cadariu: Pentru anul acesta, bugetul ministerului este destul de redus. Oricum ar fi, principala ţintă de finanţare pentru orice înseamnă proiect în România, dar, în cazul nostru, pentru cele din domeniul turismului, reprezinţă fondurile europene. Avem inclusiv posibilitatea unor finanţări viitoare măcar, dacă nu în prezent, chiar şi din PNRR.
 
Constantin Cadariu a precizat totodată că cei peste 8.300 de beneficiari ai primei scheme de ajutor de stat HORECA urmează să-şi primească banii până la sfârşitul lunii ianuarie şi a menţionat că în această perioadă ministerul lucrează la închiderii măsurii unu, unde plăţile ar urma să înceapă în scurt timp şi pentru care există 35 de mii de solicitări.
 

Etichete horeca 2ajutor de statguvern(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live