Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Februarie 2021
Vizualizari: 137
Comentează add

Guvernul a completat cadrul legal în care va permite plata unor drepturi restante în valoare totală de 11 milioane de lei pentru minerii din cadrul Companiei Energetice Hunedoara.

Guvernul a aprobat plata drepturilor restante pentru mineri

radiojurnal

  Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Guvernul a completat astăzi cadrul legal în care va permite plata unor drepturi restante în valoare totală de 11 milioane de lei pentru minerii din cadrul Companiei Energetice Hunedoara.

Premierul Florin Cîţu, astăzi, după şedinţa de guvern.

Florin Cîţu: Pentru că este o companie în insolvenţă a trebuit să facem o ordonanţă separată şi să găsim o sursă, s-a aprobat, o să fie publicată ca să ne asigurăm că banii ajung cât la mai repede a mineri în Valea Jiului. 11 milioane de lei, cu tot ce a fost cerut a fost completat, deci, nu există niciun fel de diferenţă între suma pe care au justificat-o şi ceea ce va fi în hotărârea de guvern.
 
Realizator: Reamintim că acum două zile guvernul a decis să acopere plata salariilor pe 3 luni şi a altor beneficii restante către minerii din Valea Jiului, după ce aceştia au protestat timp de aproape o săptămână şi mai mulţi dintre ei s-au blocat în subteran. Potrivit ministrului muncii, minerii vor începe să-şi încaseze drepturile salariale restante de mâine.
 

Etichete guvern ,mineriplatadrepturi restanteFlorin Cîțu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live