Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

28 Octombrie 2019
Vizualizari: 945
Comentează add

Guvernul a aprobat o hotărâre pentru achitarea facturilor din PNDL

petruta-obrejan

Foto: Arhivă/ Agerpres

Guvernul a aprobat astăzi o hotărâre pentru achitarea facturilor din Programul Naţional de Dezvoltare Locală - a anunţat premierul în exerciţiu Viorica Dăncilă.

Reporterul nostru, Petruţa Obrejan, a urmărit şedinţa executivului şi ne spune ce alte decizii au fost luate. Bună ziua, Petruţa.

Reporter: Bună ziua. Într-adevăr, comunitățile locale vor primi fondurile necesare, atât pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare, cât şi pentru plata facturilor restante - a anunţat, la începutul ședinței, premierul în exercițiu, Viorica Dăncilă. Este vorba despre finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală, etapele 1 și 2.

Viorica Dăncilă: Continuăm să sprijinim comunitățile locale cu fondurile necesare finanțării proiectelor de dezvoltare, precum și unei bune funcționări administrative. Aceste investiții înseamnă modernizarea și reabilitarea grădinițelor, școlilor sau altor obiective sociale, drumuri mai bune, rețele de alimentare cu apă sau canalizare.

Reporter: Viorica Dăncilă a dat totodată asigurări privind și reabilitarea Cazinoului din Constanța. În acest sens, i-a cerut ministrului dezvoltării în exercițiu, Daniel Suciu, să meargă, mâine, la Constanța, când va fi semnat acest contract. De asemenea, au fost pregătite și mai multe proiecte pe care viitorul guvern să le poată adopta. Este vorba despre proiecte cu caracter social - a mai fost Viorica Dăncilă.

   
 


Etichete guvernPNDLfacturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live