Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

25 Aprilie 2019
Vizualizari: 592
Comentează add

Guvernul a adoptat proiectul de lege a turismului, pe care urmează să îl trimita Parlamentului pentru dezbatere şi aprobare.

Guvernul a adoptat proiectul legii turismului

andrei-serban

Foto: anat.ro.

Guvernul a adoptat proiectul legii turismului, pe care urmează să îl trimita Parlamentului pentru dezbatere şi aprobare.

Proiectul prevede înfiinţarea organizaţiilor de management al destinaţiilor, crearea unui sistem informatic de evidenţă a activităţilor de turism, care va identifica regiunile care au nevoie de sprijin, şi redeschiderea birourilor externe de promovare turistică.

Ministrul de resort Bogdan Trif a precizat ieri că noua lege mai stabileşte ca hotelurile de la Marea Neagră să aibă prioritate la închirierea plajelor. 

Bogdan Trif: "Legea turismului mai prevede şi dreptul de preferinţă al hotelierilor care au spaţii de cazare în vecinătatea plajelor Mării Negre. Aceştia vor fi cei care vor avea prioritate la închirierea plajelor. Era nevoie de o astfel de măsură, astfel încât mediul privat să poată să îşi dimensioneze oferta şi să fie ofertă cât mai completă şi competitivă adresată turiştilor români şi turiştilor străini". 

Bogdan Trif a mai spus că legea turismului prevede şi noi metode de control al unităţilor turistice.

Astfel, inspectorii din Ministerul Turismului vor putea efectua controale fără să îşi decline identitatea, pentru a trăi experienţa reală a oricărui turist, ne-a transmis reporterul Radio România Actualităţi, Andrei Şerban.


Etichete Guvernadoptatproiect de legeturismbogdan trifinspectori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live