Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

9 Aprilie 2021
Vizualizari: 446
Comentează add

Guvernul prelungește starea de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile.

Guvernul prelungește starea de alertă

florin-lepadatu

Foto arhivă

Guvernul prelungește starea de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile, începând de marțea viitoare, adică 13 aprilie.

Executivul a stabilit și măsurile care vor fi aplicate în timpul Paștelui ortodox, astfel că românii vor putea circula în afara locuinței, de Înviere, între orele 20:00 - 5:00 dimineața.

Despre aceste măsuri are mai multe informații reporterul RRA Petruța Obrejan: Executivul menține măsurile stabilite anterior și deja cunoscute pentru localitățile în care incidența cazurilor de infecții cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni se situează între 4 și 7,5 la mia de locuitori, în sensujl că circulația persoanelor este restricționată după ora 20:00. S-a decis, totodată, ca în perioada 1-2 mai persoanele să se poată deplasa în afara domiciliului în intervalul 20:00-5:00 dimineața, pentru a participa la slujbele religioase din Noaptea de Înviere a Paștelui ortodox. Hotărârea Guvernului prevede și o relaxare a circulației persoanelor și pentru credincioșii musulmani, având în vedere sărbătoarea specifică lunii sfinte Ramadan. Iar în ceea ce privește stațiunile de pe litoral, acestea vor putea fi ocupate în proporție de 70%, relatează RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI .


Etichete executivguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live