Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE - continuare Miercuri, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Februarie 2016
Vizualizari: 1128
Comentează add

Curtea de Apel Timişoara a respins solicitarea autorităţilor din SUA de extrădare a lui Lazăr Marcel Lehel, cel care a violat corespondenţa electronică a mai multor personalități.

"Guccifer" scapă de extrădarea în SUA

radiojurnal

Foto: pixabay.com.

Curtea de Apel Timişoara a respins astăzi solicitarea autorităţilor din Statele Unite ale Americii de extrădare a lui Lazăr Marcel Lehel, cel care a violat corespondenţa electronică a mai multor personalităţi americane, cel mai mediatizat caz fiind cel al fostului secretar de stat Colin Powell.

Marcel Lazăr Lehel, cunoscut sub numele de 'Guccifer' sau 'Micul Fum', a devenit celebru după ce a spart conturile de e-mail aparţinând unor persoane publice din România, printre care şi pe cel al directorului SRI, George Maior.

Hackerul a fost condamnat în iunie 2014 de Tribunalul Bucureşti la şapte ani de închisoare cu executare şi îşi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul Arad.


Etichete curtea de apel timisoaraextradare in sualazar marcel lehelcolin powellguccifermicul fumsrigeorge maiortribunalul aradpenitenciarul aradhackersri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live