Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iunie 2014
Vizualizari: 950
Comentează add

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu spune că joi va fi lansat un grup de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale şi că este îngrijorat "de derapajele din PNL".

Grup de iniţiativă "pentru păstrarea identităţii liberale"

radiojurnal

Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Arhivă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că este prematur să discute despre o eventuală candidatură a sa la prezidenţiale, declarând că acum este mai preocupat de ce se întâmplă în Partidul Naţional Liberal.

 Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că joi va fi lansat un grup de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale.

"Grupul de iniţiativă se constituie ca un semnal de alarmă pentru derapajele pe care Partidul Naţional Liberal le înregistrează în acest moment.

"Mă refer la abaterile de la statut, la deciziile privitoare la fuziunea cu Partidul Democrat Liberal, la părăsirea familiei liberalilor europeni şi trecerea în familia populară la nivelul Parlamentului European.

"Salut cu bucurie apelul pe care l-au făcut colegii din Organizaţia PNL Alba, apel pe care mi l-au şi adresat în parte, de a reveni în Partidul Naţional Liberal", spune Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat de jurnalişti dacă este membru al Partidului Naţional Liberal, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că potrivit statutului, deţine această calitate, dar preşedintele interimar al liberalilor, Klaus Iohannis, nu îl recunoaşte ca membru de partid.


Etichete PNLSenatCălin Popescu TăriceanuKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live