Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2019
Vizualizari: 379
Comentează add

Gripa a făcut încă o victimă în România, iar numărul celor care au murit, în acest sezon a ajuns la 19.

Gripa a mai făcut o victimă în România

radiojurnal

Gripa a făcut încă o victimă în România, iar numărul celor care au murit, în acest sezon a ajuns la 19.

Ultimul deces anunţat de Institutul Naţional de Sănătate Publică este cel al unei femei în vârstă de 45 de ani, din judeţul Ialomiţa, care nu fusese vaccinată.

Ea s-a prezentat de mai multe ori la unitatea de primiri urgenţe, după cum transmite corespondenta Radio România Actualităţi, Clementina Tudor.


Reporter: Femeia de 45 de ani a decedat miercuri seara, după ce anterior se prezentase de trei ori la Unitatea de Primiri Urgenţe din Slobozia. La prima vizită la UPU, pacientei i s-a făcut o radiografie pulmonară şi a fost trimisă acasă cu recomandarea de a lua medicaţia prescrisă. Cum starea de sănătate a femeii nu s-a ameliorat, aceasta s-a mai prezentat de două ori la urgenţe, fără a fi internată însă.

Miercuri seara, femeia de 45 de ani a chemat ambulanţa, dar a fost prea târziu. Familia spune că primul echipaj de salvare nu avea echipamentul necesar pentru intervenţie, iar sosirea celui de-al doilea echipaj a fost tardivă pentru pacientă, aceasta sufocându-se.

În urma analizelor de laborator, s-a confirmat că femeia de 45 de ani din Slobozia a fost răpusă de gripă. Ea nu fusese vaccinată antigripal, dar nici nu suferea de alte boli.


Etichete GripavictimăRomânia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live