Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2017
Vizualizari: 740
Comentează add

Premierul spune că cei care sădesc neîncredere în pârghiile şi instituţiile statului, fie că este vorba de ASF sau ministerul Finanţelor, vor trebui să plătească

Grindeanu: Predoiu a adus subiectul pensiilor private în ochii publicului

radiojurnal

Premierul Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro.

Premierul Sorin Grindeanu a spus că scandalul pensiilor private are conotaţii politice. El a dezminţit încă o dată că Executivul ar avea o astfel de intenţie, şi l-a acuzat pe prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, că ar fi la originea acestui zvon.

Sorin Grindeanu: "Un scandal pornit din dorinţa unui competitor politic, competitor intern politic, domnul Predoiu a adus acest subiect în atenţie. Mă uit cu dezamăgire la acest mod de a face politică.

De asemenea, folosesc acest prilej prin a întâri ceea ce ministrul finanţelor spune de câteva zile bune, şi anume, că nu există niciun fel de intenţie, nu a fost niciun fel de discuţie de acest tip, iar cei care aduc aceste discuţii în spaţiul public şi, care, sădesc neîncredere în pârghiile pe care le are statul, fie că vorbim de comisiile de anchetă, fie că vorbim de ASF, fie că vorbim de Ministerul Finanţelor, vor trebui să plătească."

  ealizator: Amintim că ieri, cel mai mare fond de pensii private din ţară a trimis un mail tuturor clienţilor, în care le recomandă să se informeze despre contextul pieţei, pentru că au apărut discuţii în spaţiul public privind o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private.


Etichete Sorin Grindeanupensiile privatescandal politicCătălin Predoiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live