Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Ianuarie 2022
Vizualizari: 342
Comentează add

Compania Metrorex București a infirmat într-un comunicat zvonurile potrivit cărora circulația la metrou ar urma să fie perturbată în perioada următoare.

Greva la STB continuă

radiojurnal

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. FOTO: Cătălin Radu/RRA.

Greva la Societatea de Transport public București, declarată ilegală de instanță, continuă. Potrivit datelor oficiale, în capitală circulă 181 de vehicule dintr-un total programat de aproape 800.

Liderul sindicatului reprezentativ de la STB, Vasile Petrariu, a declarat astăzi că oamenii își asumă toate riscurile și a adăugat că demisia directorului general ar fi singurul lucru care ar aplana conflictul de muncă.

De cealaltă parte, directorul Adrian Criță avertizează că STB ar putea intra în insolvență dacă angajații nu își vor relua activitatea. Potrivit estimărilor sale, pierderile după trei zile de greve au ajuns la 20 de milioane de lei.

Între timp, compania Metrorex București a infirmat într-un comunicat zvonurile potrivit cărora circulația la metrou ar urma să fie perturbată în perioada următoare și a dat asigurări că toate trenurile vor respecta graficul existent.


Etichete grevanicusorstbbucurestiolegalavasile petrariuadrian critametrorex(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live