Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

19 Octombrie 2016
Vizualizari: 740
Comentează add

Azi dimineaţă, la spitalele din Reşiţa şi Caransebeş, activitatea a fost întreruptă pentru două ore, între orele 8 şi 10, ca urmare grevei de avertisment din sistemul sanitar.

Grevă de avertisment de două ore la spitalele din Reşiţa şi Caransebeş

mario-balint

Foto: Arhivă.

În această dimineaţă, la spitalele din Reşiţa şi Caransebeş, activitatea a fost întreruptă pentru două ore, între orele 8.00 şi 10.00, ca urmare grevei de avertisment din sistemul sanitar naţional.

Mai mulţi angajaţi ai spitalelor din Caraş-Severin au aderat la această grevă, iar dacă revendicările cadrelor sanitare nu vor fi soluţionate, sindicatele anunţă o grevă geneală în data de 31 octombrie, a.c.

Revendicarea principală este ca sporurile să fie calculate la nivelul salariilor actuale şi nu la nivelul salariilor din anul 2009 care este de două ori mai mic decît salariul din 2016, cum se procedează în prezent.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Reșița, aproximativ 50 de persoane au întrerupt lucrul şi au ieşit pe holurile spitalului, a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvînt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.
 
În grevă de avertisment s-a aflat și personalul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, unde au întrerupt lucrul aproximativ  40 de angajaţi.

Etichete mediciangajatispitalegrevacaransebesresita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live