Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dan Vasiliu, corespondent RRA în Marea Britanie

5 August 2019
Vizualizari: 851
Comentează add

Personalul auxiliar de pe Aeroportul Heathrow din Londra a anulat greva anunţată astăzi, pentru a permite continuarea negocierilor dintre sindicalişti şi patronat

Grevă anulată astăzi, pe Aeroportul Heathrow din Londra

dan-vasiliu-corespondent-rra-in-marea-britanie

Foto: Arhivă

Greva personalului auxiliar de pe Aeroportul Heathrow din Londra, care era programată pentru astăzi, a fost anulată, pentru a permite continuarea negocierilor dintre sindicalişti şi patronat. Administraţia anunţase că 177 de curse ar fi fost afectate.

După ce sindicaliştii au acceptat continuarea negocierilor şi anularea grevei de astăzi, câteva companii, printre care British Airways şi Air Canada au anunţat că vor reveni la programul normal. Pasagerii altor linii aeriene ale căror curse au fost anulate, printre care Swissair, Lufthansa şi Qatar Airways, au fost sfătuiţi să intre în contact cu operatorii zborurilor, pentru a afla dacă se va respecta sau nu orarul iniţial.

Aproximativ 4.000 de membri de sindicat, printre care ingineri, pompieri şi agenţi de securitate au votat împotriva majorării salariale propuse de administratorii aeroportului, nemulţumiţi de condiţiile oferite şi anume, o creştere de 7,3 procente în următorii doi ani şi jumătate.

În cazul în care negocierile de astăzi nu vor duce la nici un rezultat, personalul auxiliar de pe Aeroportul Heathrow sa va afla mâine în grevă. 


Etichete grevaaeroportHeathrowLondraauxiliarBritish AirwaysSwissairLufthansa

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live