Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Cenuşoiu

3 August 2010
Vizualizari: 1093
Comentează add

Fondurile mai multor spitale şi organizaţii din sectorul public al Greciei vor fi verificate zilele următoare în urma unor suspiciuni de mită, deturnare şi declaraţii false.

Grecii verifică cheltuielile publice din primării şi spitale

alexandru-cenusoiu

Ministrul finanţelor din Grecia, Giorgos Papaconstantinou. Foto: Reuters.

Fondurile mai multor spitale şi organizaţii din sectorul public al Greciei vor fi verificate zilele următoare deoarece se presupune că fondurile au fost utilizare necorespunzător, informează ekathimerini.com.

Ministrul finanţelor Giorgos Papaconstantinou cerut ca acestea să fie verificate, pe baza reclamaţiilor primite de la cetăţeni, sau diverşi observatori.

Anumite surse susţin că inspectorii vor vizita mai multe spitale publice din Atena, Salonic şi în insulele din marea Ionică.

Se crede că acesta este doar începutul unei serii de inspecţii stricte pentru a verifica modul în care finanţele publice sunt folosite.

Ministerul finanţelor a precizat că va investiga, de asemenea, 25 de lucrători vamali suspectaţi pentru luarea de mită, falsificarea unor declaraţii şi permiterea importului ilegal de produse textile din China.

"Ministerul de finanţe este hotărât să investigheze temeinic propriile servicii, pentru a restabili credibilitatea serviciilor financiare, care rămân concentrate pe creşterea veniturilor", a declarat ministrul de finanţe.


Etichete GreciaspitaleinvestiţiifonduriMinistrul finanţelorGiorgos Papaconstantinou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live