Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

18 Mai 2017
Vizualizari: 822
Comentează add

Bucureştiul organizează în aceste zile în cadrul complexului sportiv al CSA Steaua din Bulevardul Ghencea, cea de-a doua etapă a circuitului European Grand Prix la Tir cu Arcul.

Grand Prix European de Tir cu Arcul la București

bogdan-predescu

  Foto: FRTA

Competiţia a început de miercuri 17 mai odată cu antrenamentele oficiale şi verificarea echipamentelor de concurs. Însă ziua a fost marcată de alte două evenimente festive: întâlnirea de la Palatul Elisabeta cu ASR Principesa Maria a României şi festivitatea de deschidere a competiţiei care s-a bucurat de mulţi invitaţi de onoare. 

 
Aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, Federaţia Română de Tir cu Arcul a organizat o tragere demonstrativă cu arcul la țintă în grădina Palatului Elisabeta sub atenta observaţie a Alteței Sale Regale Principesa Maria a României şi a numeroşilor invitaţi prezenţi la eveniment.
 
 
A urmat apoi deschiderea oficială a competiţiei de la Bucureşti, desfăşurată chiar pe terenul Ghencea 2 din cadrul Complexului Sportiv al Armatei Steaua. 
Au participat la eveniment Ministrul Tineretului şi Sportului – Marius Alexandru DUNCA, Senatorul Viorel SĂLAN din partea Parlamentului României, Primarul sectorului 6 – Gabriel MUTU, din parte Clubului Sportiv al Armatei Steaua – Roxana SCARLAT-BÂRLĂDEANU, Presedintele Federației Române de Tir cu Arcul – Mugurel Virgil CIUȘCĂ şi Preşedintele World Archery Europe – Mario SCARZELLA.
 
 
În faţa lor s-au aflat cei 160 de sportivi care, sub atenta supraveghere a antrenorilor şi sub vigilenta privire a arbitrilor, se întrec în acest Grand Prix European de Tir cu Arcul. De joi 18 mai au încep calificările, urmând ca duminică să avem parte de finale.
 
 
Concursul se desfășoară în ambele divizii Arc Olimpic şi Arc Compound, la masculin şi feminin seniori şi reprezintă ultimul turneu internațional major înaintea Cupei Mondiale de Tir cu Arcul din 6-11 Iunie în Antalya (Turcia).
 

Etichete Tir cu ArculMTSCOSRGrand PrixGhenceastadionsport olimpic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live