Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

12 Noiembrie 2019
Vizualizari: 433
Comentează add

Analiştii descriu pasul ca pe unul dintre cele mai însemnate eforturi ale unei firme tehnologice pentru a câştiga participarea în industria săntăţii.

Google va stoca informaţiile medicale a milioane de americani

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Google a semnat un acord cu o companie medicală importantă, care îi va furniza acces la informaţiile medicale a milioane de americani.
 
Analiştii descriu pasul ca pe unul dintre cele mai însemnate eforturi ale unei firme tehnologice pentru a câştiga participarea în industria săntăţii.
 
Potrivit ziarului Wall Street Journal, care a făcut public acordul, Google a semnat o înţelegere cu Ascension, o companie care conduce spitale şi alte instituţii medicale, în 21 de state americane.
 
Iniţiativa, cunoscută ca "Proiectul Nightingale", va implica informaţii printre care rezultate de laborator, diagnostice şi dosare spitaliceşti, inclusiv numele pacienţilor şi datele de naştere ale acestora.
 
Cele două companii au declarat că Ascension va muta anumite informaţii şi mijloace analitice către serviciile Google. Într-o declaraţie, Google a afirmat că detaliile despre pacienţi nu vor fi îmbinate cu datele utilizatorilor săi.

Etichete Ascensione helthe caremedicinăsănătateGoogle"Proiectul Nightingale"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live